Bijzonderheden

Winnen willen we allemaal, maar waar moet je eigenlijk allemaal op rekenen als je op een slot gaat gokken. Dat de gokkast Book of Ra Deluxe bijzonderheden kent als je een gokje gaat wagen is niet heel gek te noemen. Novomatic voegt namelijk aan iedere online slot extra functies toe die het winnen van prijzen makkelijker, leuker en spannender zullen maken. Bovendien zijn de thema’s waarmee de slots gespeeld kunnen worden natuurlijk ook altijd wel onder de noemer bijzonderheden te vermelden. Dankzij de thema’s die worden gehanteerd is immers niet elke gokkast hetzelfde en blijft het spannend om weleens een andere gokkast te kiezen. Zo is het thema van de Book of Ra Deluxe slot bijvoorbeeld gebaseerd op een avonturier, die je goed kunt vergelijken met Indiana Jones. Je ziet dit alles terug aan de achtergrond van het spel, maar vooral ook aan de symbolen en extra functies die toe worden gepast.

Als je wilt weten welke slot volgens ons de beste Novomatic slot is om een gokje op te wagen moet je zeker eens op Book of Ra Deluxe spelen. Deze gokkast voorziet namelijk in alle mogelijkheden om op een winst uit te komen. Door middel van jokers, free spins en zelfs een gokspel is het winnen van prijzen uiterst interessant. Wat je allemaal over deze functies moet weten? Dat hebben we je in de Book of Ra Deluxe handleiding uitgelegd en zullen we ook onderstaand uit gaan leggen inclusief alle bijzonderheden. Lees dan ook vooral verder, want innen wordt dankzij deze extra’s veel leuker.

Winnen met joker symbolen
Het eerste wat we je zeker uit moeten gaan leggen als het gaat om extra functies? Dat is dat je bij de Book of Ra Deluxe slot gebruik kunt maken van joker symbolen. Wat jouw voordeel hiervan is? Om te beginnen zijn de jokers bijzonderheden niet je niet alleen bij Book of Ra Deluxe online tegen komt, maar ook op andere gokkasten. Het joker symbool wordt in dit geval weergegeven als het boek waar eigenlijk de hele videoslot om draait. Met dit boek als symbool kun je alle andere symbolen van de Book of Ra Deluxe gokkast vervangen. Dit zorgt ervoor dat je sneller zal winnen. Een boek wat verschijnt tussen andere soortgelijke symbolen zal er immers direct voor zorgen dat een combinatie alsnog gecompleteerd wordt en zo een prijs opleveren zoals deze in de prijzentabel af kan worden gelezen. Verder is het ook nog mogelijk dat de winst die je met het boek weet verzilveren zorgt voor een hogere uitbetaling. Dit is het geval als het joker symbool geldt als een extra symbool aan het einde van een combinatie waar al mee gewonnen werd. Zodra je de jokers van Book of Ra Deluxe ziet verschijnen weet je dus al direct dat je kansen op winst naar een hoger niveau getild gaan worden.

Prijzen pakken door middel van free spins
Een groot voordeel van het boek dat je op deze slot kunt draaien is dat deze meerder functies ineen kent. Als je voor de winst gaat spelen kun je de boeken namelijk ook gebruiken voor het winnen van free spins. Dit is één van de Book of Ra Deluxe bijzonderheden die erg belangrijk is om te kennen, omdat je met deze functie gratis prijzen binnen zal kunnen gaan halen zonder dat er geld van je eigen tegoed in wordt gehouden. Als je voldoet aan het draaien van minimaal 3 boeken zal je een serie van 10 gratis spins toegekend krijgen om mee te spelen. Voordat deze bonus gestart wordt kun je erop rekenen dat je een uitbreidend symbool toegekend krijgt. Hiermee kun je snelle grote prijzen behalen, omdat het specifiek gekozen symbool zich uit zal kunnen spreiden over een gehele rol. Anderzijds kun je tijdens het spelen van de free spins vanzelfsprekend ook nog rekenen op reguliere prijzen die gratis behaald worden. Of deze functie onder de Book of Ra Deluxe bijzonderheden belangrijk is? Wij vinden zeker te weten van wel.

Gokken met gewonnen prijzen
Als je een prijs gewonnen hebt kun je tot slot ook nog rekenen op een gokspel om te spelen. Dit is één van de Book of Ra Deluxe bijzonderheden waardoor je een gewonnen prijs zal kunnen verdubbelen. Tijdens het gokspel kun je de gewonnen prijs inzetten op een knipperende speelkaart. Jouw doel tijdens het spelen van dit gokspel is om te raden welke kleur kaart er gedraaid gaat worden. Bij een juiste keuze qua kleur wordt er een verdubbeling van je prijs gewonnen. Gunstig is dat je het op dat moment nog eens mag proberen om nog een verdubbeling te winnen. Dit is niet verplicht. Wil je liever je prijs van dat moment nemen en weer in het hoofdspel verder gaan gokken? Dan is dat ook een mogelijkheid. Uiteraard kun je op ieder moment dat er een prijs gewonnen wordt dit bonusspel starten naar keuze. Je moet hiervoor uiteraard wel zelf op de gamble knop klikken. Handig is bovendien dat je de kleur van de kaart ook nog eens kunt raden op basis van statistieken van voorgaande keuzes. De kansen op te winnen kunnen daarbij ook zorgvuldig bekeken worden.